2015/10/03

Det Är Inte Godhet Det Rör Sig Om!

Det är tyvärr inte godhet som det handlar om…  
Fria Tider tillhör absolut till kategorin de medier som förmedlar fakta ur ett så sanningsenligt perspektiv som möjligt, men även deras förmedling av vissa problem måste bemötas med viss analys. I sin artikel ”Ett nordiskt Eldorado” beskriver Fria Tider ur ett mycket korrekt perspektiv varför horder av araber söker sig till Norden; av den enkla anledningen att få åtnjuta den svenska  ekonomiska välfärd(1) som generation efter generation byggt upp men som nu ruineras av massinvandringen med den belastning som den innebär(2).  Man nämner också ett av de viktigaste anledningarna till varför så många svenskar har en sådan likgiltig ställning inför de problem som invandringen resulterar i:
” Sverige ser somliga orealistiska idealister möjligheten att utöva barmhärtighet med världens olycksbarn. De ser de bruna människorna som en slags maskotar att spegla sin egen förträfflighet i.”
Ett helt korrekt påstående med en i verkligheten också tillkommande kombination av en ignorans gentemot de problem som dagens folkvandring medför.  Många svenskar med sitt kollektiva autistiska tabu belagda tänkande vad avser invandringen väljer att helt enkelt undvika invandringsrelaterade problem som exempelvis de så kallade ”utsatta områdena” men ändrar dock inte åsikt till en mer sverigevänlig profil(3)(4).
Men så kommer det ett påstående som man inte kan låta bli att reflektera kring…
” men aldrig förr har kvinnliga känslor så fullkomligt behärskat samhället. Det kvinnliga är att ta hand om de sårade…Därför säger fadern till modern: Svea, kära hustru, nu måste vi stänga grinden, eller så finns säkerligen inget land kvar för våra barn att ärva. Kära hustru, du har bara två bröst, om än så mjölkstinna. Du kan inte föda hela Afrika och Levanten med dem.”
Enligt flera rapporter är invandrare från dessa områden starkt överrepresenterade vad avser de grövsta brotten som mord och sexualbrott (men likaså andra typer av brott också) (5). Det faktum att så många kvinnor är positivt inställda till massinvandringen(6) har ingenting att göra med moderliga instinkter. Att utsätta sin egen avkomma för fara i och med den invasion som nu förefaller är motsatsen till moderinstinkten som går ut på att just skydda sin avkomma. Det som dagens kvinnor i Sverige gör är att man indirekt låter sin avkomma blir potentiella offer för den invasionsarmé av islamister som redan nu börjar bli det desintegrerande element som blir dödsstöten för vår europeiska kulturella och biologiska grund(7). Svenska kvinnor är inte överbeskyddande- dem saknar dessa instinkter helt.  Låta sina döttrar bli våldtagna och söner mördade har knappast någonting med god moral att göra.
Här finns länk till artikeln från Fria Tider: http://www.friatider.se/ett-nordiskt-eldorado
Fotnoter:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar